Recipe: Perfect Gingerbread mousse (Lebkuchenmousse)

Gingerbread mousse (Lebkuchenmousse). Rezept für eine sehr cremige, luftige Lebkuchen Mousse mit weißer Schokolade. Vegan mousse au chocolate with gingerbread. Aquafaba mousse made of healthy ingredients. · Easy healthy chocolate mousse without avocados and instead with coconut milk, cocoa and.

Gingerbread mousse (Lebkuchenmousse) Christbaumkugel-Dessert / Schokoladenkugeln gefüllt mit Lebkuchenmousse. Zunächst den etwas getrockneten Lebkuchen auf einer Küchenreibe mahlen. Vegane Lebkuchenmousse ist das perfekte Dessert für Wehnachten! You can cook Gingerbread mousse (Lebkuchenmousse) using 4 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Gingerbread mousse (Lebkuchenmousse)

  1. Prepare 3 packages of Lebkuchen (about 24-30 pieces).
  2. It's 1 jar (680 ml) of pickled morello cherries (Schattenmorellen).
  3. It's 500 ml of cream (30 % fat).
  4. Prepare 3 tbsp of rum or cherry brandy (or liquid from pickled cherries).

Leicht, cremigm, süß und mit knusprigen Rotweinnüssen fein. Es ist in den folgenden Auflösungen. Make the caramel: In a medium saucepan, combine the sugar Garnish with the pomegranate seeds and crystallized ginger slices and serve. Vegane Lebkuchenmousse ist das perfekte Dessert für Wehnachten!

Gingerbread mousse (Lebkuchenmousse) instructions

  1. Please take the gingerbread/Lebkuchen out of their package three days in advance (!) and let them dry or take left over Lebkuchen. Break them into pieces and put in a bowl..
  2. Sprinkle them with rum or cherry brandy or with three tbsp of the liquid of the pickled cherries for a non-alcoholic version, let sit for a moment. In the mean time drain liquid from the pickled cherries (it is very yummy if you like to drink it). Mingle cherries with the soaked crumbs and let sit for a while..
  3. Whip cream until it forms peaks and scramble with the crumble-cherry-mix. Stir until it forms a homogenous mixture. This might take a while but you can pause and the the cream be soaked up by the crumbles..
  4. This might take a while but you can pause and the the cream be soaked up by the crumbles. Decorate with chocolate sprinkles and put in the fridge until you serve it. Enjoy!.

Leicht, cremigm, süß und mit knusprigen Rotweinnüssen fein. Rezept für Weihnachten: Lebkuchenmousse mit weißer Schokolade und Zimtkirschen (mit oder Mousse auf die Kirschen füllen. Mit klein geschnittenen Lebkuchenwürfeln granieren und kaltstellen. Ein absolutes Mousse auf dem Weihnachtsmenü! Wir empfehlen dir das vegane Lebkuchenmousse mit Cranberries und einem leckeren Rotwein Topping.

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